Add to Wishlist

KAVAT

HALLAND WP

Halland WP från Kavat är en smidig, sportig och vattentät sneaker tillverkad av delvis återvunnen textil/nylon och med extra skrapskydd på tån. Invändigt har skon ett biologiskt nedbrytbart membran som tillsammans med tejpade sömmar gör den helt vattentät. Fodret är ett textilfoder och den stötdämpande innersulan som andas är uttagbar. Yttersulan, tillverkad av EVA och naturgummi, är en lätt sula med bra grepp. Skon har två kardborresleifar och en vid öppning som gör den lätt att ta på och av samt justera efter barnets fot.
Kavats skor är fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

749 kr

Nollställ
Artikelnr: 185003 Kategorier: , , ,

Halland WP från Kavat är en smidig, sportig och vattentät sneaker tillverkad av delvis återvunnen textil/nylon och med extra skrapskydd på tån. Invändigt har skon ett biologiskt nedbrytbart membran som tillsammans med tejpade sömmar gör den helt vattentät. Fodret är ett textilfoder och den stötdämpande innersulan som andas är uttagbar. Yttersulan, tillverkad av EVA och naturgummi, är en lätt sula med bra grepp. Skon har två kardborresleifar och en vid öppning som gör den lätt att ta på och av samt justera efter barnets fot. Kavats skor är fria från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

Mer information

Färg

ROSA

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

HALLAND WP

Fraktfritt på köp över 500 kronor

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 .- (köp under 500 tillkommer fraktavgift på 49 .-). 
Vi skickar dina varor med PostNord till ditt närmsta utlämningsställe. Normalt kan du hämta ut ditt paket efter 3-5 dagar från ditt köp.   
 
Kostnadsfria returer görs i våra butiker. Väljer du att skicka retur till oss tar vi ut en avgift på 49.- 
Läs mer om leverans och retur under “Allmänna villkor” längst ner på sidan.  

Du bestämmer hur du betalar 

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA -nu även i alla våra butiker! Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  

0