Add to Wishlist

KAVAT YXHULT XC

Robust och smidig vinterkänga för de minsta – favorit sedan 70-talet! Kängan är tillverkad av vattenavvisande och slitstarkt skinn som också andas. Sömmarna är tejpade vilket gör kängan mycket vattentålig. Den vida öppningen med en stor kardborresleif innebär att kängan är enkel att ta av och på. Passformen är noga utprovad så att skon sitter perfekt på de flesta fötter. Kängan är fodrad med ett värmande ullblandat foder för bästa isolering och slitstyrka. Innersulan i ull är urtagbar. Yttersula i PU bidrar till att kängan är lätt och har ett bra grepp.

750 kr

Nollställ
Artikelnr: 204011 Kategorier: , , , Taggar: ,

Robust och smidig vinterkänga för de minsta - favorit sedan 70-talet! Kängan är tillverkad av vattenavvisande och slitstarkt skinn som också andas. Sömmarna är tejpade vilket gör kängan mycket vattentålig. Den vida öppningen med en stor kardborresleif innebär att kängan är enkel att ta av och på. Passformen är noga utprovad så att skon sitter perfekt på de flesta fötter. Kängan är fodrad med ett värmande ullblandat foder för bästa isolering och slitstyrka. Innersulan i ull är urtagbar. Yttersula i PU bidrar till att kängan är lätt och har ett bra grepp.

Mer information

Färg

GUL

Innersula

FLEECE

Foder

TEDDYFODER

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Modell

YXHULT XC

Nu har vi förlängt öppetköp på julklappar till den 7 januari.

Gäller på Julklappar köpta från 1/12 2019.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta varan i butik är så klart gratis.

0