Add to Wishlist

KAVAT

YXHULT XC

Robust och smidig vinterkänga för de minsta – favorit sedan 70-talet! Kängan är tillverkad av vattenavvisande och slitstarkt skinn som också andas. Sömmarna är tejpade vilket gör kängan mycket vattentålig. Den vida öppningen med en stor kardborresleif innebär att kängan är enkel att ta av och på. Passformen är noga utprovad så att skon sitter perfekt på de flesta fötter. Kängan är fodrad med ett värmande ullblandat foder för bästa isolering och slitstyrka. Innersulan i ull är urtagbar. Yttersula i PU bidrar till att kängan är lätt och har ett bra grepp.

750 kr

Nollställ
Artikelnr: 204012 Kategorier: , , ,

Robust och smidig vinterkänga för de minsta - favorit sedan 70-talet! Kängan är tillverkad av vattenavvisande och slitstarkt skinn som också andas. Sömmarna är tejpade vilket gör kängan mycket vattentålig. Den vida öppningen med en stor kardborresleif innebär att kängan är enkel att ta av och på. Passformen är noga utprovad så att skon sitter perfekt på de flesta fötter. Kängan är fodrad med ett värmande ullblandat foder för bästa isolering och slitstyrka. Innersulan i ull är urtagbar. Yttersula i PU bidrar till att kängan är lätt och har ett bra grepp.

Mer information

Färg

BLÅ

Innersula

FLEECE

Foder

TEDDYFODER

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Modell

YXHULT XC

Fraktfritt på köp över 500 kronor

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 .- (köp under 500 tillkommer fraktavgift på 49 .-). 
Vi skickar dina varor med PostNord till ditt närmsta utlämningsställe. Normalt kan du hämta ut ditt paket efter 3-5 dagar från ditt köp.   
 
Kostnadsfria returer görs i våra butiker. Väljer du att skicka retur till oss tar vi ut en avgift på 49.- 
Läs mer om leverans och retur under “Allmänna villkor” längst ner på sidan.  

Du bestämmer hur du betalar 

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA -nu även i alla våra butiker! Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  

Välj betalalternativet som är mest smooth för dig!

0