Add to Wishlist

ADIDAS X_PLR EL I

Sneakern X_PLR från Adidas, här med ovandel i svart textilmaterial. Elastiska resårsnören så att man fort och lätt kan ta på och av skon. Invändigt är skon textilfodrad och har en urtagbar innersula med “Adifit”-systemet som enkelt hjälper till rätt storlek. Yttersula av lättviktsmaterial med gummi undertill. Önskar man byta skosnören så medföljer vanliga svarta textilsnören i kartongen. Skon är producerad i Vietnam.

479 kr

Nollställ
Artikelnr: 187015 Kategorier: , , ,

Sneakern X_PLR från Adidas, här med ovandel i svart textilmaterial. Elastiska resårsnören så att man fort och lätt kan ta på och av skon. Invändigt är skon textilfodrad och har en urtagbar innersula med "Adifit"-systemet som enkelt hjälper till rätt storlek. Yttersula av lättviktsmaterial med gummi undertill. Önskar man byta skosnören så medföljer vanliga svarta textilsnören i kartongen. Skon är producerad i Vietnam.

Mer information

Färg

SVART

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

X_PLR EL I

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0