Add to Wishlist

ADIDAS X_PLR C

Sneakern X_PLR från Adidas, här med ovandel i svart textilmaterial. Skon är snörad och invändigt textilfodrad med en urtagbar innersula med “Adifit”-systemet som enkelt hjälper till rätt storlek. Yttersula av lättviktsmaterial med gummi undertill. Skon är producerad i Myanmar.

579 kr

Nollställ
Artikelnr: 197017 Kategorier: , , ,

Sneakern X_PLR från Adidas, här med ovandel i svart textilmaterial. Skon är snörad och invändigt textilfodrad med en urtagbar innersula med "Adifit"-systemet som enkelt hjälper till rätt storlek. Yttersula av lättviktsmaterial med gummi undertill. Skon är producerad i Myanmar.

Mer information

Färg

SVART

Material

SYNTET-TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

X_PLR C

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0