REA
Add to Wishlist

TOMS

Klassiska Toms, här i rosa textil med silverprickar och textilfoder. Modellen har en liten resårifällning framtill. Mycket lätt yttersula i EVA. Toms filosofi är att skänka ett par skor till ett behövande barn för varje par Toms som säljs. “One for One”.

449 kr 299 kr

Nollställ
Storleksguide
Artikelnr: 275014 Kategorier: , , , , Tagg:

Klassiska Toms, här i rosa textil med silverprickar och textilfoder. Modellen har en liten resårifällning framtill. Mycket lätt yttersula i EVA. Toms filosofi är att skänka ett par skor till ett behövande barn för varje par Toms som säljs. "One for One".

Mer information

Färg

ROSA

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Enkelt att bli medlem vid köp!

Nu får medlemmar extra bra pris på all REA! Bli medlem vid köp och nyttja din medlemsrabatt med 20% på all REA med din redan idag.

Att bli medlem är enkelt, bara kryssa i medlemskap och person nummer vid köp. Din bonus sparas och inget login krävs! Snabbt, smidigt och enkelt.

Erbjudandet gäller på all REA t.o.m. 2 februari 2020 för dig som är eller blir klubbmedlem. Läs mer på startsidan.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta varan i butik är så klart gratis.

0