Add to Wishlist

VANS OLD SCHOOL V

Tuffaste Vans Old School till barnen! Med leopardtryckt textil i ovandelen och text på sulan; “Animals are friends”. Lätt att ta på och av med hjälp av två kardborresleifar. Invändigt är skon textilfodrad och yttersulan av gummi ger ett bra grepp. Skon är producerad i Vietnam.

549 kr

Nollställ
Artikelnr: 277001 Kategorier: , , ,

Tuffaste Vans Old School till barnen! Med leopardtryckt textil i ovandelen och text på sulan; "Animals are friends". Lätt att ta på och av med hjälp av två kardborresleifar. Invändigt är skon textilfodrad och yttersulan av gummi ger ett bra grepp. Skon är producerad i Vietnam.

Mer information

Färg

SVART

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

OLD SCHOOL V

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0