Add to Wishlist

ECCO SOFT 2.0

Ledig och sofistikerad stil möter sval skandinavisk design för att förenas i ett par snörskor för damer som känns lika bra som de ser ut. Mjukhet och komfort är avgörande, utan att kompromissa på kvaliteten.

Praktiska, lätta och stilfulla skor för damer.
Ovandelar är gjorda av högkvalitativt, mjukt läder som är lätt och andas
Avtagbar mikrofiberbtäckt inläggssula med ECCO Comfort Fiber System ?
Lätt och flexibel yttersula som ger en mycket behaglig gång.
ECCO Arv produkt i klassisk, skandinavisk stil

999 kr

Nollställ
Artikelnr: 416001 Kategorier: , , , , ,

Ledig och sofistikerad stil möter sval skandinavisk design för att förenas i ett par snörskor för damer som känns lika bra som de ser ut. Mjukhet och komfort är avgörande, utan att kompromissa på kvaliteten. Praktiska, lätta och stilfulla skor för damer. Ovandelar är gjorda av högkvalitativt, mjukt läder som är lätt och andas Avtagbar mikrofiberbtäckt inläggssula med ECCO Comfort Fiber System ? Lätt och flexibel yttersula som ger en mycket behaglig gång. ECCO Arv produkt i klassisk, skandinavisk stil

Mer information

Färg

SVART

Material

SKINN

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Läst

NORMAL (H-VIDD)

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Modell

SOFT 2.0

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0