Add to Wishlist

ECCO SOFT 7

Soft 7 sneakers är en hyllning till den skandinaviska designen och ECCOs kärnvärden som flörtar med den moderna estetiken.
ECCO Comfort Fiber System -teknologin håller fötterna fräscha och svala och den anatomiska designen bidrar till komforten under hela dagen.
Tillverkad av mjukt, exklusivt läder
Anatomisk form för perfekt passform
ECCO Comfort Fiber System -teknologin håller fötterna svala, fräscha och torra
Två-komponent sula är mjuk och lätt

1.399 kr

Nollställ
Artikelnr: 417084 Kategorier: , , , , , , ,

Soft 7 sneakers är en hyllning till den skandinaviska designen och ECCOs kärnvärden som flörtar med den moderna estetiken. ECCO Comfort Fiber System -teknologin håller fötterna fräscha och svala och den anatomiska designen bidrar till komforten under hela dagen. Tillverkad av mjukt, exklusivt läder Anatomisk form för perfekt passform ECCO Comfort Fiber System -teknologin håller fötterna svala, fräscha och torra Två-komponent sula är mjuk och lätt

Mer information

Färg

SVART

Material

SKINN

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Modell

SOFT 7

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0