Add to Wishlist

POMAR

Mycket bekväm skinnsko från Finska Pomar. Modellen Orto har en bred läst och bra funktion med både dragkedja och snörning som gör det mycket lätt att komma i.Fodret är i mjuk textil.
Löstagbar shockabsorberande komfortabel innesula .Bakappan är extra förstärkt för stadigare gång.

1.399 kr

Nollställ

Mycket bekväm skinnsko från Finska Pomar. Modellen Orto har en bred läst och bra funktion med både dragkedja och snörning som gör det mycket lätt att komma i.Fodret är i mjuk textil. Löstagbar shockabsorberande komfortabel innesula .Bakappan är extra förstärkt för stadigare gång.

Mer information

Färg

SVART

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Läst

BRED (H-VIDD)

Slitsula

GUMMISULA

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0