Add to Wishlist

ESKIMO ESKIMO

Varm fårskinnsfodrad känga från Eskimo med broddar för säker gång när du är isigt ute.Kängan har två dragkedjor som gör att det är ättare komma i. Innersulan är också i fårskinn.
15 dubbar i metall och 19 dubbar i gummi ger dig extra bra grepp på halt underlag.

1.199 kr

Nollställ
Artikelnr: 366027 Kategorier: , , Taggar: ,

Varm fårskinnsfodrad känga från Eskimo med broddar för säker gång när du är isigt ute.Kängan har två dragkedjor som gör att det är ättare komma i. Innersulan är också i fårskinn. 15 dubbar i metall och 19 dubbar i gummi ger dig extra bra grepp på halt underlag.

Mer information

Färg

SVART

Material

MOCKA

Innersula

FÅRSKINN

Foder

FÅRSKINNSFODRAD

Slitsula

GROV GUMMISULA

Modell

ESKIMO

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0