Add to Wishlist

DR MARTENS JADON II MONO VEGAN

Snygga Jadon Vegan är helt skinnfri och inga material från djur har använts. Med grov sula, dragkedja och snörning.

Dr Martens är främst en tillverkare av läderprodukter, men vi kompletterar med veganska alternativ som erbjuder samma attityd och anda, utan kompromiss för kvalitet eller stil.
De veganska alternativen kan inte imitera kvaliteterna hos läder helt och hållet. Men samtliga veganska produkter förlitar sig på samma konstruktionsteknik vilket ger dem samma siluett och hållbarhet.
En vegansk modell kräver mindre vård, oftast enbart i form av en våt trasa följt av lite lättsamt puts och kängan blir som ny igen. Det innebär visserligen att skorna måste putsas oftare än vanliga skinnskor..
Sulan på vegan-Martens är samma bouncing soles som vanliga modellerna, så skillnaden ligger i ovandelen.

2.399 kr

Nollställ
Artikelnr: 377001 Kategorier: , , Tagg:

Snygga Jadon Vegan är helt skinnfri och inga material från djur har använts. Med grov sula, dragkedja och snörning. Dr Martens är främst en tillverkare av läderprodukter, men vi kompletterar med veganska alternativ som erbjuder samma attityd och anda, utan kompromiss för kvalitet eller stil. De veganska alternativen kan inte imitera kvaliteterna hos läder helt och hållet. Men samtliga veganska produkter förlitar sig på samma konstruktionsteknik vilket ger dem samma siluett och hållbarhet. En vegansk modell kräver mindre vård, oftast enbart i form av en våt trasa följt av lite lättsamt puts och kängan blir som ny igen. Det innebär visserligen att skorna måste putsas oftare än vanliga skinnskor.. Sulan på vegan-Martens är samma bouncing soles som vanliga modellerna, så skillnaden ligger i ovandelen.

Mer information

Färg

SVART

Material

SYNTET

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

JADON II MONO VEGAN

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0