Add to Wishlist

ECCO SOFT 2.0

Eccos Soft 2.0 är ledig och sofistikerad och möter sval skandinavisk design . Mjukhet och komfort är avgörande, utan att kompromissa på kvaliteten.
Praktiska, lätta och stilfulla skor för damer.
Ovandelar är gjorda av högkvalitativt, mjukt läder som är lätt och andas
Avtagbar mikrofiberbtäckt inläggssula med ECCO Comfort Fiber System
Lätt och flexibel yttersula som ger en mycket behaglig gång.
ECCO Arv produkt i klassisk, skandinavisk sti.

999 kr

Nollställ
Artikelnr: 417037 Kategorier: , , ,

Eccos Soft 2.0 är ledig och sofistikerad och möter sval skandinavisk design . Mjukhet och komfort är avgörande, utan att kompromissa på kvaliteten. Praktiska, lätta och stilfulla skor för damer. Ovandelar är gjorda av högkvalitativt, mjukt läder som är lätt och andas Avtagbar mikrofiberbtäckt inläggssula med ECCO Comfort Fiber System Lätt och flexibel yttersula som ger en mycket behaglig gång. ECCO Arv produkt i klassisk, skandinavisk sti.

Mer information

Färg

VIT

Material

SKINN

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Läst

NORMAL PASSFORM

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Modell

SOFT 2.0

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0