Add to Wishlist

RIEKER

Skön sko i skinn/syntet från Rierer med ett tex mebransom gör att skon är vattentät upp till resåren.Detaljer i kroko på bakappan och på resåren.Skon har en liten kilklack som gör att den blir väldigt bekväm att gå i.Den har även en gummisula med bra mönster.
Bekväm skinn sko med Riekertex som gör den delvis vattentät från Rieker.Resårer för att lätt komma i skon.Mjuk och skön gummi sula.

749 kr

Nollställ
Artikelnr: 338009 Kategorier: , , ,

Skön sko i skinn/syntet från Rierer med ett tex mebransom gör att skon är vattentät upp till resåren.Detaljer i kroko på bakappan och på resåren.Skon har en liten kilklack som gör att den blir väldigt bekväm att gå i.Den har även en gummisula med bra mönster. Bekväm skinn sko med Riekertex som gör den delvis vattentät från Rieker.Resårer för att lätt komma i skon.Mjuk och skön gummi sula.

Mer information

Färg

SVART

Material

SKINN-SYNTET

Klack

Mellan 30-59 mm

Innersula

TEXTIL

Slitsula

GROV GUMMISULA

Johanssons.se har fraktfritt på köp över 500 kr. Hämta / byta / returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  


0