Add to Wishlist

ECCO FLEXURE RUNNER W

ECCO FLEXURE RUNNER WOMENS SNEAKER är sydd i sportig neoprene med premium ECCO-skinndetaljer och fodrad i mjuk textil. Den lågt skurna designen ger massor av luftflöde medan du går.
Den kupade FLEXURE-sulan och banbrytande FLUIDFORM-teknologin i sulan tillhandahåller lätt dämpning och energiåtervinning .
Ecco har sytt ovandelen i en blandning av skinn från deras egna garverier .
Anatomiskt formad fotbädd omsluter hälen och foten för att ge stöd
FLUIDFORM är en direktinjektionsprocess med flytande material som följer våra unika anatomiska läster och gör skon otroligt bekväm
FLEXURE -yttersulan är designad för att följa fotens rörelser när du går och främjar rörelsefriheten
Uttagbar innersula för optimal komfort inuti skon

1.099 kr

Nollställ
Artikelnr: 417066 Kategorier: , , ,

ECCO FLEXURE RUNNER WOMENS SNEAKER är sydd i sportig neoprene med premium ECCO-skinndetaljer och fodrad i mjuk textil. Den lågt skurna designen ger massor av luftflöde medan du går. Den kupade FLEXURE-sulan och banbrytande FLUIDFORM-teknologin i sulan tillhandahåller lätt dämpning och energiåtervinning . Ecco har sytt ovandelen i en blandning av skinn från deras egna garverier . Anatomiskt formad fotbädd omsluter hälen och foten för att ge stöd FLUIDFORM är en direktinjektionsprocess med flytande material som följer våra unika anatomiska läster och gör skon otroligt bekväm FLEXURE -yttersulan är designad för att följa fotens rörelser när du går och främjar rörelsefriheten Uttagbar innersula för optimal komfort inuti skon

Mer information

Färg

SVART

Material

SKINN

Klack

Låg 0-29 mm

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Läst

NORMAL PASSFORM

Slitsula

GUMMISULA

Modell

FLEXURE RUNNER W

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0