Add to Wishlist

ECCO ST 1 LITE

ECCO ST.1 WOMEN’S SNEAKER har en casual, retro-inspirerad design som uppdaterats med banbrytande prestationsfunktioner. kombination av högteknologiska ECCO-skinn i motsatta färger. Denna eleganta sneaker är lika skön som snygg tack vare våra banbrytande ECCO SHOCK-THRU- och FLUIDFORM-teknologier i sulan. Fodrad med textil som andas och en justerbar snörning för en skräddarsydd passform varje gång.
Otroligt mjuka jakskinn frånEccos egna garverier kombinerade med högkvalitativ mocka.
FLUIDFORM är en direktinjektionsprocess med flytande material som följer Eccos unika anatomiska läster och gör skon otroligt bekväm
ECCO SHOCK-THRU-teknologi är integrerad i sulan för att tillhandahålla dubbelt så mycket energi och fjädring som deras tidigare “stötteknologi”
Uttagbar innersula för optimal komfort inuti skon.

1.599 kr

Nollställ
Artikelnr: 417063 Kategorier: , , ,

ECCO ST.1 WOMEN'S SNEAKER har en casual, retro-inspirerad design som uppdaterats med banbrytande prestationsfunktioner. kombination av högteknologiska ECCO-skinn i motsatta färger. Denna eleganta sneaker är lika skön som snygg tack vare våra banbrytande ECCO SHOCK-THRU- och FLUIDFORM-teknologier i sulan. Fodrad med textil som andas och en justerbar snörning för en skräddarsydd passform varje gång. Otroligt mjuka jakskinn frånEccos egna garverier kombinerade med högkvalitativ mocka. FLUIDFORM är en direktinjektionsprocess med flytande material som följer Eccos unika anatomiska läster och gör skon otroligt bekväm ECCO SHOCK-THRU-teknologi är integrerad i sulan för att tillhandahålla dubbelt så mycket energi och fjädring som deras tidigare "stötteknologi" Uttagbar innersula för optimal komfort inuti skon.

Mer information

Färg

BEIGE

Material

SKINN-TEXTIL

Klack

Låg 0-29 mm

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Läst

NORMAL PASSFORM

Slitsula

GUMMISULA

Modell

ST 1 LITE

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0