Add to Wishlist

STEVE MADDEN

Helfräck “chunky sneaker” från Steve Madden. Ovandel av blandade material; skinn, syntet och textil i beige/guld och djurmönstrat. Invändigt är skon textilfodrad och har en skönt uppbyggd och urtagbar innersula. Chunky men mycket lätt yttersula. Skon är producerad i Kina.

1.299 kr

Nollställ
Artikelnr: 427026 Kategorier: , , , Tagg:

Helfräck "chunky sneaker" från Steve Madden. Ovandel av blandade material; skinn, syntet och textil i beige/guld och djurmönstrat. Invändigt är skon textilfodrad och har en skönt uppbyggd och urtagbar innersula. Chunky men mycket lätt yttersula. Skon är producerad i Kina.

Mer information

Färg

BEIGE

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GROV GUMMISULA

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0