REA
Add to Wishlist

ECCO

ECCO WOMEN?S ELAINE KNEE-HIGH BOOT
Denna eleganta knähöga stövel använder kontrasterande strukturer med ECCO:s nubuckskinn och förstklassig mocka för en tvåtonad look med stadig känsla. Vattenavvisande modell med varmt textilfoder som är idealisk för blött och kyligt väder. Den invändiga dragkedjan gör stöveln enkel att ta på och av.

SYDD I PREMIUM ECCO-SKINN
Sydd i mjukt nubuckskinn från våra egna garverier samt kontrasterande mocka. Nubuckskinnet har slipats för att få en kornig, vaxliknande yta och den eleganta kalvmockans fina struktur ger ett premium utseende. ECCO:s skinn framställs med omsorg i våra egna garverier där hantverk och ständig innovation ingår i processen. ECCO:s skinn är designat och bearbetat från premium läder, som står emot tidens alla påfrestningar.

SKAPAD FÖR NATURLIG RÖRELSE
Lätt och flexibel sula, skinnkant och uttagbar filtklädd innersula ger komfort under hela dagen. Vår innovativa FLUIDFORM?-injiceringsteknologi använder specialiserade, hållbara material och anatomisk konstruktion i lätta och flexibla sulor som dämpar och tar upp stötarna i varje steg. Ovandelen är sammanfogad med sulan utan vare sig lim eller söm.

DANSK DESIGN
Våra skandinaviska rötter inspirerar vår filosofi: unik, minimalistisk design, funktionalitet och de mjukaste skinn förhöjer upplevelsen både nu och i framtiden. Vi förenar innovativ teknologi med gammaldags hantverk för att skapa den enastående kvalitet, användbarhet och hållbarhet som är fundamental för ECCO.

2.199 kr 1.699 kr

Nollställ
Artikelnr: 406036 Kategorier: , , , Taggar: ,

ECCO WOMEN?S ELAINE KNEE-HIGH BOOT Denna eleganta knähöga stövel använder kontrasterande strukturer med ECCO:s nubuckskinn och förstklassig mocka för en tvåtonad look med stadig känsla. Vattenavvisande modell med varmt textilfoder som är idealisk för blött och kyligt väder. Den invändiga dragkedjan gör stöveln enkel att ta på och av. SYDD I PREMIUM ECCO-SKINN Sydd i mjukt nubuckskinn från våra egna garverier samt kontrasterande mocka. Nubuckskinnet har slipats för att få en kornig, vaxliknande yta och den eleganta kalvmockans fina struktur ger ett premium utseende. ECCO:s skinn framställs med omsorg i våra egna garverier där hantverk och ständig innovation ingår i processen. ECCO:s skinn är designat och bearbetat från premium läder, som står emot tidens alla påfrestningar. SKAPAD FÖR NATURLIG RÖRELSE Lätt och flexibel sula, skinnkant och uttagbar filtklädd innersula ger komfort under hela dagen. Vår innovativa FLUIDFORM?-injiceringsteknologi använder specialiserade, hållbara material och anatomisk konstruktion i lätta och flexibla sulor som dämpar och tar upp stötarna i varje steg. Ovandelen är sammanfogad med sulan utan vare sig lim eller söm. DANSK DESIGN Våra skandinaviska rötter inspirerar vår filosofi: unik, minimalistisk design, funktionalitet och de mjukaste skinn förhöjer upplevelsen både nu och i framtiden. Vi förenar innovativ teknologi med gammaldags hantverk för att skapa den enastående kvalitet, användbarhet och hållbarhet som är fundamental för ECCO.

Mer information

Färg

SVART

Material

NUBUCK

Klack

Låg 0-29 mm

Innersula

TEXTIL

Foder

TEDDYFODER

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0