Add to Wishlist

SPRINGYARD Renovating Formula Mörkbrun 80ml

Produkt: Uppfräschning för mocka och nubuck.
Egenskaper: Återställer färg och lyster, förhindrar uttorkning. Förlänger skons livslängd. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan.
Bruksanvisning: Rengör ytan. Skaka flaskan. Applicera jämnt med flaskans påstrykare med cirkelrörelser. Låt torka naturligt. Om nödvändigt rugga upp ytan med en mockaborste. Testa alltid på dold yta först.
Övrigt: Vattenbaserad formula bestående av en organisk lösning med silikon. Produkten är inte klassad som miljö- eller hälsofarlig.

90 kr

I lager

Finns i butik

Avenyn 3 Biopalatset 6
Kungsmässan 4 Redbergsvägen 5
Artikelnr: 1504030-42 Kategorier: , ,

Produkt: Uppfräschning för mocka och nubuck. Egenskaper: Återställer färg och lyster, förhindrar uttorkning. Förlänger skons livslängd. Utvecklad för minsta möjliga miljöpåverkan. Bruksanvisning: Rengör ytan. Skaka flaskan. Applicera jämnt med flaskans påstrykare med cirkelrörelser. Låt torka naturligt. Om nödvändigt rugga upp ytan med en mockaborste. Testa alltid på dold yta först. Övrigt: Vattenbaserad formula bestående av en organisk lösning med silikon. Produkten är inte klassad som miljö- eller hälsofarlig.

Mer information

Färg

BRUN

Modell

Renovating Formula Mörkbrun 80ml

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0