REA
Add to Wishlist

KAVAT FORSVIK EP

Fantastiskt söt sommarsandal från Kavat som heter Forsvik EP. “EP” innebär att sandalen är tillverkad av Kavats Eco Performance-läder som är kromfritt garvat. Sandalen är EU Ecolabel-märkt, vilket innebär att alla komponenter i skon är testade och godkända. Skinnet är vattenavstötande och har andasegenskaper. Modellen är täckt framtill för att skydda tårna och förstärkt bak i hälen för att skydda foten och hålla den väl på plats. Man kommer enkelt i och ur sandalen med hjälp av kardborresleifen. Fodret är ett vegetabiliskt garvat skinnfoder och innersulan, som är klädd med mikrofiber, är mjukt stötdämpande. Nätt yttersula av gummi. Sandalen är garanterat fri från fluorkarboner.

749 kr 499 kr

Nollställ
Artikelnr: 245005 Kategorier: , , , , Taggar: , , ,

Fantastiskt söt sommarsandal från Kavat som heter Forsvik EP. "EP" innebär att sandalen är tillverkad av Kavats Eco Performance-läder som är kromfritt garvat. Sandalen är EU Ecolabel-märkt, vilket innebär att alla komponenter i skon är testade och godkända. Skinnet är vattenavstötande och har andasegenskaper. Modellen är täckt framtill för att skydda tårna och förstärkt bak i hälen för att skydda foten och hålla den väl på plats. Man kommer enkelt i och ur sandalen med hjälp av kardborresleifen. Fodret är ett vegetabiliskt garvat skinnfoder och innersulan, som är klädd med mikrofiber, är mjukt stötdämpande. Nätt yttersula av gummi. Sandalen är garanterat fri från fluorkarboner.

Mer information

Färg

ROSA

Material

SKINN

Innersula

MICROFIBER

Foder

SKINNFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

FORSVIK EP

Enkelt att bli medlem vid köp!

Nu får medlemmar extra bra pris på all REA! Bli medlem vid köp och nyttja din medlemsrabatt med 20% på all REA med din redan idag.

Att bli medlem är enkelt, bara kryssa i medlemskap och person nummer vid köp. Din bonus sparas och inget login krävs! Snabbt, smidigt och enkelt.

Erbjudandet gäller på all REA t.o.m. 2 februari 2020 för dig som är eller blir klubbmedlem. Läs mer på startsidan.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta varan i butik är så klart gratis.

0