Meny
Sök
Hitta din butik

Club Johanssons

Klubben för dig som älskar skor!

Vår kundklubb innebär enbart fördelar – inga förpliktelser. Den ger dig mer skor för pengarna och är till för alla fötter; unga som gamla, korta som långa, smala som breda.

Som medlem i Club Johanssons samlas alla dina köp mot din årliga bonuscheck, vårt sätt att visa uppskattning och ge tillbaka till dig för att du handlar hos oss under året. Att ta fram så bra erbjudanden som möjligt är ett sätt för oss att belöna våra trognaste kunder. Som medlem blir du också personligt inbjuden till våra klubbdagar– med speciella erbjudanden bara för dig.

Som medlem får du

  • Exklusiva Cluberbjudanden
  • Johanssons mailutskick med nyheter och erbjudanden
  • Inbjudningar till clubdag, VIPkvällar, events mm
  • Erbjudanden bara för medlemmar
  • Premiecheck på dina köp

Premier

Visa alltid upp din legitimation eller ange ditt personnummer när du handlar, så att du får dina poäng. Johanssons äger rätten att ändra dessa poängvillkor utan att i förväg inhämta medlemmarnas godkännande.
Beloppet baseras på dina köp under ett kalenderår och omvandlas sedan om till en premiecheck som utbetalas senast 31 mars nästa år. För varje 2000 kr man handlar får man 75 kr i premie

2000-3999 kr ger 75 kr
4000-5999 kr ger 150 kr
6000-7999 kr ger 225 kr
8000-9999 kr ger 300 kr
10000-11999 kr ger 375 kr
osv

Enbart fördelar – inga förpliktelser

Att vara medlem i Club Johanssons är en förmån som är gratis och utan förpliktelser. Medlemskapet är personligt. Johanssons förbehåller sig rätten att ta bort icke aktiva medlemmar. Dvs medlemmar som inte registrerat sina köp de senaste 3 åren.

Bli medlem i Club Johanssons

Du kan bli medlem i samband med köp både i fysisk butik och på vår webbshop då du genast börjar samla poäng. Som medlem ger du Johanssons rätt att spara information om dina inköp samt att lagra dina personuppgifter. För att kunna ta del av våra utlovade erbjudanden behöver vi spara dina uppgifter. Uppgifterna sparas enligt GDPR. Man måste vara minst 16 år för att bli medlem samt vara skriven i Sverige. Adresserna är kopplade till folkbokföringen och uppdateras en gång om året. Vill du försäkra dig om att uppgifterna stämmer får du gärna maila till kundklubb@johanssons.se

Personuppgifter

Personuppgifter som du lämnar vid registreringen är sparade hos oss.
Vi hanterar alla personuppgifter med största försiktighet i enlighet med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation).
Du som kund har rätt att gratis begära information om de uppgifter som finns registrerat om dig, du har även rätt att få uppgifterna raderade.

Vår dataskyddspolicy hittar du via länken nedan:

DATASKYDDSPOLICY (pdf)

Vill du begära tillgång till din data, begära rättelse eller få dina personuppgifter raderade
skickar du en skriftlig begäran till:
JF Johanssons skor
Hulda Mellgrens gata 5
421 32 Västra Frölunda