Add to Wishlist

POMAR

Mycket bekväm skinnsko från Finska Pomar. Modellen Orto har en extra bred läst och bra funktion med både dragkedja och snörning som gör det mycket lätt att komma i.Fodret är i mjuk textil.
Löstagbar shockabsorberande komfortabel innesula .Bakappan är extra förstärkt för stadigare gång.

1.399 kr

Nollställ
Artikelnr: 417040 Kategorier: , , ,

Mycket bekväm skinnsko från Finska Pomar. Modellen Orto har en extra bred läst och bra funktion med både dragkedja och snörning som gör det mycket lätt att komma i.Fodret är i mjuk textil. Löstagbar shockabsorberande komfortabel innesula .Bakappan är extra förstärkt för stadigare gång.

Mer information

Färg

SVART

Material

TEXTIL

Innersula

TEXTIL

Läst

BRED PASSFORM

Slitsula

GUMMISULA

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0