Add to Wishlist

CHARLOTTE

Charlotte Sneaker är en fotriktig sneakers med en mjuk,dämpande fotbädd som ger dina fötter komfort.
Det finns även en extra stötdämpning i hälen som ger en behaglig känsla i varje steg .
Fotbäddens stötdämpande egenskaper gör att skorna passar dig som har besvär med ömma och trötta fötter efter en lång dag.
Skornas läder gör även att skorna är följsamma och följer just din fots form, vilket ger en optimal passform och behaglig komfort.

1.099 kr

Nollställ
Artikelnr: 417041 Kategorier: , , ,

Charlotte Sneaker är en fotriktig sneakers med en mjuk,dämpande fotbädd som ger dina fötter komfort. Det finns även en extra stötdämpning i hälen som ger en behaglig känsla i varje steg . Fotbäddens stötdämpande egenskaper gör att skorna passar dig som har besvär med ömma och trötta fötter efter en lång dag. Skornas läder gör även att skorna är följsamma och följer just din fots form, vilket ger en optimal passform och behaglig komfort.

Mer information

Färg

BEIGE

Material

SKINN

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0