Add to Wishlist

ECCO SOFT7

Soft 7 sneakers är en hyllning till den skandinaviska designen och ECCOs kärnvärden som flörtar med den moderna estetiken. ECCO Comfort Fiber System-teknologin håller fötterna fräscha och svala och den anatomiska designen bidrar till komforten under hela dagen.
Tillverkad av mjukt, exklusivt läder
Anatomisk form för perfekt passform
ECCO Comfort Fiber System -teknologin håller fötterna svala, fräscha och torra
Två-komponent sula är mjuk och lätt

1.399 kr

Nollställ
Artikelnr: 417038 Kategorier: , , ,

Soft 7 sneakers är en hyllning till den skandinaviska designen och ECCOs kärnvärden som flörtar med den moderna estetiken. ECCO Comfort Fiber System-teknologin håller fötterna fräscha och svala och den anatomiska designen bidrar till komforten under hela dagen. Tillverkad av mjukt, exklusivt läder Anatomisk form för perfekt passform ECCO Comfort Fiber System -teknologin håller fötterna svala, fräscha och torra Två-komponent sula är mjuk och lätt

Mer information

Färg

VIT

Material

SKINN

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

PU-POLYURETANSULA

Modell

SOFT7

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0