Add to Wishlist

ZERO C NYDALEN FUR GTX W

Nydalen är en snygg och praktisk damkänga med Gore-Tex membran från norska ZeroC, vårt nya skovarumärke som du bara hittar i utvalda skofackbutiker. Snörkängan har ett medelvarmt textilfoder och Gore-Tex membran som håller fötterna torra. Den formpressade innersulan är lätt att ta ut och torka. Ovandelen är tillverkad av en kraftig rip stop textil och har förstärkningar på tå och hälkappan. Den moderna “chunky” looken på sulan är av lättviktsmaterialet EVA och slitsulan av gummi med ett mönster för bra grepp. Produkten är helt vegansk.

1.699 kr

Nollställ
Artikelnr: 666009 Kategorier: , , , Taggar: , ,

Nydalen är en snygg och praktisk damkänga med Gore-Tex membran från norska ZeroC, vårt nya skovarumärke som du bara hittar i utvalda skofackbutiker. Snörkängan har ett medelvarmt textilfoder och Gore-Tex membran som håller fötterna torra. Den formpressade innersulan är lätt att ta ut och torka. Ovandelen är tillverkad av en kraftig rip stop textil och har förstärkningar på tå och hälkappan. Den moderna "chunky" looken på sulan är av lättviktsmaterialet EVA och slitsulan av gummi med ett mönster för bra grepp. Produkten är helt vegansk.

Mer information

Färg

SVART

Material

SYNT-MESH

Innersula

TEXTIL

Foder

GORETEX/TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

NYDALEN FUR GTX W

På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


0