Add to Wishlist

TAMARIS

Nätt loafer i ormskinnsmönstrat syntetmaterial från Tamaris. Framtill ett klätt betsel i guld. Skon är textilfodrad och har en skinnklädd sk “Touch it” innersula som anpassar sig efter foten och ger skön komfort. Nätt yttersula med gummi i trampet framtill. Skon är tillverkad i Myanmar.

599 kr

Nollställ
Artikelnr: 327025 Kategorier: , , ,

Nätt loafer i ormskinnsmönstrat syntetmaterial från Tamaris. Framtill ett klätt betsel i guld. Skon är textilfodrad och har en skinnklädd sk "Touch it" innersula som anpassar sig efter foten och ger skön komfort. Nätt yttersula med gummi i trampet framtill. Skon är tillverkad i Myanmar.

Mer information

Färg

BEIGE

Material

SYNTET

Klack

Låg 0-29 mm

Innersula

SKINN

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

TUNN GUMMISULA

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0