Add to Wishlist

DR MARTENS JADON II MONO VEGAN

Snygga Jadon Vegan är helt skinnfri och inga material från djur har använts. Med grov sula, dragkedja och snörning.

Dr Martens är främst en tillverkare av läderprodukter, men vi kompletterar med veganska alternativ som erbjuder samma attityd och anda, utan kompromiss för kvalitet eller stil.
De veganska alternativen kan inte imitera kvaliteterna hos läder helt och hållet. Men samtliga veganska produkter förlitar sig på samma konstruktionsteknik vilket ger dem samma siluett och hållbarhet.
En vegansk modell kräver mindre vård, oftast enbart i form av en våt trasa följt av lite lättsamt puts och kängan blir som ny igen. Det innebär visserligen att skorna måste putsas oftare än vanliga skinnskor..
Sulan på vegan-Martens är samma bouncing soles som vanliga modellerna, så skillnaden ligger i ovandelen.

2.299 kr

Nollställ
Artikelnr: 388049 Kategorier: , , ,

Snygga Jadon Vegan är helt skinnfri och inga material från djur har använts. Med grov sula, dragkedja och snörning. Dr Martens är främst en tillverkare av läderprodukter, men vi kompletterar med veganska alternativ som erbjuder samma attityd och anda, utan kompromiss för kvalitet eller stil. De veganska alternativen kan inte imitera kvaliteterna hos läder helt och hållet. Men samtliga veganska produkter förlitar sig på samma konstruktionsteknik vilket ger dem samma siluett och hållbarhet. En vegansk modell kräver mindre vård, oftast enbart i form av en våt trasa följt av lite lättsamt puts och kängan blir som ny igen. Det innebär visserligen att skorna måste putsas oftare än vanliga skinnskor.. Sulan på vegan-Martens är samma bouncing soles som vanliga modellerna, så skillnaden ligger i ovandelen.

Mer information

Färg

SVART

Material

SYNTET

Klack

Hög 60 mm och högre

Innersula

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

GUMMISULA

Modell

JADON II MONO VEGAN

Johanssons.se har fraktfritt på köp över 500 kr. Hämta / byta / returnera varan i våra butiker är så klart gratis. Returfrakt 49 kr.

På grund av rådande situation och restriktioner kring Covid-19 ( coronaviruset ) kan leveranstiden i vissa fall bli något längre. Vi hoppas du har förståelse för det.  

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  


0