Add to Wishlist

LEAF

Fantastiskt lätt och bekväm sneaker från Leaf i kahkigrön luftig textil. Skon är delvis tillverkad av återvunnet material. Innersula som är urtagbar och uppbyggd med mycket komfort i. Yttersula i lättviktsmaterial – skon väger nästan ingenting! Producerad i Kina.

499 kr

Nollställ
Artikelnr: 127060 Kategorier: , , ,

Fantastiskt lätt och bekväm sneaker från Leaf i kahkigrön luftig textil. Skon är delvis tillverkad av återvunnet material. Innersula som är urtagbar och uppbyggd med mycket komfort i. Yttersula i lättviktsmaterial - skon väger nästan ingenting! Producerad i Kina.

Mer information

Färg

GRÖN

Material

TEXTIL

Foder

TEXTILFODER

Slitsula

MICROSULA

Skobutiken för hela familjen. Johanssons har stor bredd av senaste modeller & kända varumärken. Handla dina favoriter i trevliga butiker och shoppa online.

Klarna ger valfrihet och trygga köp!

Vi erbjuder betalningstjänster från KLARNA i våra butiker och online. Med KLARNA handlar du säkert och kan välja mellan betalningsmetoder som faktura, delbetalning, kortbetalning och banköverföring.  Klarna innebär att du får varorna först och betalningen dras sen.


Fraktfritt över 500kr
På johanssons.se är det alltid fraktfritt på köp över 500 kr och att hämta/byta/returnera varan i våra butiker är så klart gratis.

0